• Nuri massage

  Erotisk kontakt sexleketøy menn

  erotisk kontakt sexleketøy menn

  Navnene Jan og Grethe oser kanskje ikke «sex» i alles ører, men i oktober kunne Sinful melde at disse to navnene topper deres statistikker når det kommer til kjøp av sexleketøy hos dem. Jan og Grethe er visstnok også de to navnene som legger igjen mest penger når de handler ting til nattbordsskuffen. Det er selvfølgelig regionale forskjeller. Britt og Ole topper i nord, mens Randi og Andreas er mest ivrige i sør. Sexbutikken har sett nærmere på hvilke navn som kjøper mest sexleketøy i de forskjellige områdene i Norge.

  Oversikten er fra I forbindelse med undersøkelsen, lanserte butikken også en tjeneste der kunder kan søke på sitt eget navn for å se hvor «frekt» det er. Du kan også sammenligne ditt eget navn med andre navn i din landsdel. Ti overraskende fakta om single menns sexliv.

  Norges frekkeste navn har kanskje en korrelasjon med aldersgruppen som handler mest sexleketøy. Ifølge tallene er det nemlig personer i aldersgruppen 35 til 44 år som kjøper mest, etterfulgt av gruppen 25 til 34 år. Personer i gruppen 18 til 24 år kommer på en tredjeplass. Butikken har også tatt en nærmere titt på Norges hvilken kommune som bruker mest penger på sexleketøy. Ved å sammenligne omsetningen i landets kommuner med antall innbyggere i området, viser det seg at Trysil er kommunen som kjøpte flest sexleketøy per innbygger i De gjør tydeligvis mer i Trysil enn å bare stå på ski for å holde varmen.

  I motsatt ende av tabellen, viser det seg at Ringebu i Oppland er kommunen med innbyggere som investerer minst penger i leketøy for voksne. Sammenligner topp med bunn, betyr det at hver Trysil-innbygger kjøper syv dildoer for hver dildo en Ringebu-innbygger kjøper. På generell basis, kjøpte innbyggere i Trysil 2,16 ganger mer sexleketøy enn landsgjennomsnittet. Kvinner stod for 51,8 prosent av kjøpene hos den erotiske nettbuikken, mens menn ikke er langt bak med de resterende 48,2 prosentene.

  Blant årets trender, viser det seg at gutta oftere og oftere bestiller sexleketøy ment for dem - og bakenden. Ifølge butikkens tall steg nemlig salget av analt sexleketøy til menn med hele 42 prosent i sammenlignet med Særlig salget av buttplugs og prostatastimulatorer vil øke, skriver deleier og grunnlegger av Sinful, Mathilde Mackowski, til Side3 i en epost.

  Triksene som gir menn sterkere orgasme. Hun legger til at norske menn har blitt tøffere til å prøve ut nye ting på soverommet. Vibratoren Magic Wand er en av Sinfuls mest populære sexleketøy for kvinner.

  Den ble blant annet kjent gjennom TV-serien "Sex og singelliv". Glidemiddel er èn av dem, og det gjelder å velge riktig glidemiddel. Alt kommer jo an på hvilke bruksområder du har rundt dette glidemiddelet — for noen av dem er helt uegnet til å bruke med en fleshlight for eksempel. En penisring vil være greit for deg som har mye sex sammen med dama di. Den jobber for å holde penisen oppe og vil stimulere ekstra godt når du er i ferd med å få orgasme.

  Det aller beste glidemiddelet på markedet som fungerer perfekt. Home Dildo til lavpris Vibrator til lavpris Kontakt oss: Com — Din blogg om erotikk og sex. Hvilke sexleketøy bør man ha? Viktig å være godt utstyrt på sexleketøy-fronten. Relaterte bloggposter Naturlige hjelpemidler til analsex — hvilke? Kan glidemiddel brukes til massasje? Beste glidemiddel for analsex Sexleketøy: Fleshlight er perfekt bursdagsgave til mannen. Dette fingrer vi oss med.

  God eller dårlig dildo — dette avgjør spørsmålet ».

  erotisk kontakt sexleketøy menn

  Sorter etter Popularitet Navn Pris Nyeste. Side 1 av Sinful Penisring-sett 3 Stk. Fleshlight Pulver til Fleshlight. Sinful Vanntett Vibrerende Penisring. Sinful Regular Kondomer stk. Oxana Pussy and Ass. Baseks Triple Penisring Sett. Sinful Slim Butt Plug Small. Protex Classic Vanlige Kondomer 10 stk. Skins Ultra Thin Kondomer 12 stk.

  Fleshlight Girls Stoya Destroya. Fifty Shades of Grey Analt Glidemiddel. Screaming O RingO Penisring. Get Hard Ereksjonsspray 50 ml. Fleshlube Vannbasert Glidemiddel ml. Penis XXL-krem 80 ml. Sinful Premium Silikon Penisring Sett 3 stk. Baseks Pleasure Stroker Onanisleeve. Crystal Jellies Begynner Anal Dildo 15 cm.

  Penis Probe Unisex Dildo. Sinful Penisring med Prostatastimulator. Sexleketøy til menn gir deg ekstra mange muligheter for nytelse Sexleketøy til menn kommer i alle former og størrelser Utvalget av sexleketøy er like enormt som det er variert.

  Det finnes noe for enhver smak og et hvilken som helst behov. I løpet av det siste året har markedet for sexleketøy til menn utviklet seg markant. Nå er det ikke lenger kun mulig å kjøpe onaniprodukter og sexdukker. Du kan velge mellom vibratorer, prostatastimulatorer, analplugger og mye mer. Det er viktigste er ikke hva du velger, men at du velger noe, slik at du ikke går glipp av de mange fornøyelsene sexleketøy til menn kan gi deg.

  Sexleketøy til menn omfatter ikke utelukkende leketøy som stimulerer og pirrer deg slik at du får en enda bedre onani- eller sexopplevelser. Det omfatter også hjelpemidler til deg som ønsker å styrke din ereksjon eller få en større penis. Det finnes mange måter å styrke din ereksjon og forstørre penisen din. Spesielt gjelder dette om du har ett nytt leketøy, ta deg tid til å bli kjent med det og la leketøyet får tid til å bli kjent med din kropp.

  Svært få vibratorer yter max ved første gangsbruk, vanligvis må man "teste" det noen ganger først…. Tid er en ting, en annen ting er å være i den rette stemningen. En vibrator er ikke en tryllestav som kan gi orgasmer akkurat når du måtte mene at det passer med en. Dersom ikke kroppen din er klar… så spiller det ingen rolle hva slags leketøy du har. Du må være klar og… villig. En god ide kan også være å bruke litt tid på "forspillet". Ta en varmt karrbad… tenn noen stearinlys… sett på litt dempet musikk og skru ned lyste, samtidig som du finner frem din egen høyst private favoritt fantasi.

  Glidemiddel er, om ikke ett must, ett produkt som kan gjøre en deilig opplevelse enda deiligere. Du mener kanskje at du ikke trenger det, men en flaske med glid koster ikke stort, så vi anbefaler å prøve det. Det verste som kan skje er at du mener at det ikke gjør ting noe bedre og i så fall er det jo ikke slik at du MÅ bruke det i fremtiden….

  Det er ikke slik at en man MÅ bruke en vibrator i vagina for å få noen effekt ut av den.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *